Cecilie Karnil åbnede sin egen danseskole medio august 2009 efter at have danset, optrådt og undervist i Danmark og USA 15 år før det.

Her i 2019 har hun fejret 10 års jubilæum med de skønneste elever og familier, og fortsætter de gode show dance hold næste sæson. Der har i år fortsat været masser af køreture til firmafester, skoler og andre festlige lejligheder.

Cecilie er en dygtig og afrundet danser, trænet intenst i både moderne, standard, ballet og international folkedans. Cecilie vendte hjem med en bachelor i dans i december 1998 fra USA, hvor hun studerede i næsten 5 år på Brigham Young University, som bl.a. er kendt for deres danseuddannelse.

På universitetet blev hun optaget på et dansekompagni. I 3 år turnerede hun med gruppen i USA og andre dele af verden med store danseshows. Hun blev samtidig udnævnt som formand for en danseforening på universitet.

Cecilie fik tildelt 2 talent stipendium af BYU og blev også tilbudt at undervise på universitetet.

I Danmark har hun i 10 år undervist både børn og voksne irsk dans, Riverdance. Cecilie udmærkede sig, både i form af konkurrencedeltagelse, optrædener med dansegrupper og eksaminer.

Cecilie er gift og har 3 børn. Sammen med hendes mand har hun efter næsten 10 år i København bosat sig i Odense. Hun søger altid efter nye udfordringer, har høje mål for sig selv og er konstant i udvikling med at lære nyt indenfor dansen. Hun blev uddannet Zumba instruktør i 2010, etablerede Skoledans.dk i 2014 og var gæsteunderviser til DaCi verdenskonference i København i 2015. 

Skoledans.dk, en virksomhed som bringer dans ind i skolemiljøet, dans med fagligt fokus. Læs mere her